"Här är det lätt att trivas"

Om oss

Ett fräscht och gemytligt hem välkomnar Dig oavsett om Du kommer ensam eller med sällskap. Vandrarhemsvillan har åtta sovrum – fyra 2-bäddsrum, ett 3-bäddsrum, tre 4-bäddsrum – samt en lägenhet, med 4 sängplatser. Totalt finns det 27 sovplatser.

Köket är stort och välutrustat, med stor matsal/-samlingsrum i direkt anslutning.

Hela villan är utrustad med trådlöst internet och det finns gratis parkering på tomten. Där är också en stor uteplats och trädgård.

Vandrarhemmet är centralt beläget bara ett stenkast från Ängelholms kärna samtidigt som hav och natur ligger runt knuten. Läget är perfekt för Dig som uppskattar en aktiv fritid då Ängelholm kan erbjuda en mängd olika aktiviteter, sevärdheter och andra upplevelser. Vandrarhemmet är lättillgängligt med bil, tåg, buss och flyg.

Vill Du boka eller har några funderingar är Du hjärtligt välkommen att kontakta mig per telefon eller via mail.

Eva Lundberg
Tel: 0431- 19 335
info@angelholmsvandrarhem.se

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

VILLAN

Villan, som blev vandrarhem 2007, är från 1938 och byggdes av dåvarande Landsfiskalen i Ängelholms kommun, som privatbostad och kontor. Hela villan är totalrenoverad och anpassad till vandrarhemsverksamhet, men charmen i detta gamla fina hem finns fortfarande kvar.

Landsfiskalens kontor är nu lägenheten, med plats för fyra personer. Herr-rummet, med egen altan, och vardagsrummet har blivit två stora 4-bäddsrum. Köket och den stora matsalen är helt nyrenoverade. Familjens sovrum och gemensamhetsutrymmen på 2:a våningen har omvandlats till sex gästrum, två toaletter, en dusch och ett tv/läs-rum.

Tomten är större än på Landsfiskalens tid. Nu finns det plats för 14 parkeringsplatser och en stor uteplats för vandrarhemmets gäster. Rabatterna är välskötta och fortfarande fulla med fina växter. Den gamla tvättstugan är ny och fräsch och i källarplanet finns en extra dusch.